Online registratieportaal

Om het aanvragen van jachtregistraties nog makkelijker te maken hebben we onlangs een nieuw portaal laten maken. Onderstaande video legt de functies en werking van het portaal uit.

Een jachtregistratie aanvragen

U kunt eenvoudig inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal ingelogd heb je toegang tot vele opties. Zo plaats je eenvoudig een bestelling, upload je de benodigde documenten en nodig je bijvoorbeeld een vriend(in) uit.

Vereiste data

Voor het aanvragen van een jachtregistratie heeft u verschillende gegevens over uw jacht nodig. Er wordt gevraagd naar de naam, het type, het model en bijvoorbeeld het bouwjaar. Daarnaast worden alle benodigde gegevens en documenten online ingediend. Alles is snel en volledig papierloos geregeld. Hierdoor kunt u nog sneller gebruik maken van uw jachtregistratie.

Voordelen van het nieuwe portaal

  • Geen papierwerk
  • Makkelijk te gebruiken
  • Volledig online
  • Snel proces
  • Commissie ontvangen

Commissie ontvangen

In de portal kunt u een gepersonaliseerde link maken om vrienden uit te nodigen voor het BlueWater Registration Services platform. Hiermee ontvangt u commissie over elke nieuwe klant die zijn jacht via uw link heeft aangemeld. Dit tegoed kunt u laten uitbetalen op uw bankrekening of gebruiken om een jachtregistratie aan te vragen.

Hulp nodig?

alles wordt duidelijk uitgelegd in de video hierboven. Kom je er desondanks niet uit? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Over BlueWater Registration Services

de wereld. Als je twijfels hebt, lees dan de feedback die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. BlueWater Registration Services is een bedrijf dat haar klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Bekijk verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders. Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag verder met al je vragen.