Een Poolse bootregistratie is een levenslange registratie

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een Poolse bootregistratie. Geniet van het voordeel dat u de Poolse bootregistratie onmiddellijk (binnen 2 werkdagen) kunt gebruiken in de vorm van een tijdelijk
kentekenbewijs, totdat uw definitieve inschrijvingsbewijs klaar is. Het is de populairste en voordeligste registratie voor boten met een lengte tot 24 meter. U bent zeker van een levenslange registratie als u uw boot, jacht of jetski in Polen laat registreren. Polen is lid van de EU en dat maakt een Poolse bootregistratie erg aantrekkelijk voor pleziervaartuigen, exploitanten, charters en particuliere jachteigenaren.

Ook mogelijk voor commerciële jachteigenaren

Wist u dat de Poolse bootregistratie ook mogelijk is voor commerciële jachten en dat voor dezelfde prijs als voor een plezierbootregistratie? Van particuliere jachteigenaren wordt nooit een jacht-inspectie geëist, een voordeel dat een hoop geld bespaart.

We regelen ook bootregistraties die geregistreerd zijn onder andere nationaliteiten. Zoals de zeer gerespecteerde wereldwijde Nederlandse Zeebrief registratie (Nederlandse vlag) en de UK Part 1 registratie (Britse vlag). Heeft u slechts een eigendomsregistratie nodig heeft, dan kunt u voor de Nederlandse EU ICP Light registratie kiezen. Vergelijk de bootregistraties om te bepalen welke registratie het best bij u past.

De voordelen van een Poolse bootregistratie

 • Levenslang geldig!
 • Geen jachtbelasting
 • Inclusief voorlopige inschrijving binnen 2 werkdagen
 • Geen jaarlijkse kosten
 • Hoeft niet vernieuwd te worden
 • Geen jacht-inspectie (maximale lengte 24 meter)
 • Paris MoU Wit genoteerd
 • Geaccepteerd in elk land in de wereld
 • Registratie onder de officiële Poolse EU vlag
 • Mogelijk voor alle nationaliteiten
 • Snel registratieproces
 • Mogelijk voor commerciële jachten (lengte tot 24 meter)
 • Geen maritieme beperkingen
 • Geen Poolse vertalingen nodig – Engels is prima

Boat registrations for non European citizens too

Hoe werkt het?

Heeft u een Poolse bootregistratie nodig? Yacht Registration Holland verleent haar diensten aan klanten van over de hele wereld. Onze registratie service handelt de gehele registratie in het Nederlands of Engels af. U hoeft slechts een paar stappen in onze online registratie procedure te volgen. Als we de benodigde documenten hebben ontvangen, dan dienen we uw informatie voor de Poolse bootregistratie in. Na de voltooiing ontvangt u uw bootregistratie via 24/7 koeriersdienst.

Wat is uw situatie?

Ik heb geen Europees paspoort

Iedereen kan een Poolse bootregistratie verkrijgen. Als u geen Europees paspoort heeft, dan kunnen we nog steeds een Poolse bootregistratie voor u aanvragen. Het eigenaarschap van de boot dient in de EU te liggen. Dit kan geregeld worden door onder uw naam een Britse of een Ierse BV op te zetten waarvan u de enige eigenaar bent. Yacht Registration Holland draagt zorg voor de hele procedure.

Nadat we uw nieuwe Britse of Ierse BV hebben gecreëerd, bereid u een factuur voor om het eigenaarschap van uw boot over te dragen. Op deze manier ligt het eigenaarschap van uw boot nu in de EU.

Let op: het bedrijf, waarvan u de enige eigenaar bent, is niet actief en u hoeft dus geen belasting te betalen en u heeft geen overige verplichtingen.

Ik heb een Europees paspoort

U kunt de Poolse bootregistratie onder uw eigen naam aanvragen, als u een geldig Europees paspoort heeft.

Required documents boat registration

Hoelang duurt het om een Poolse bootregistratie te verkrijgen?

Het voordeel van de Poolse bootregistratie is dat u binnen twee werkdagen een tijdelijke registratie ontvangt tot de definitieve inschrijving is voltooid. Dit betekent dat u de Poolse bootregistratie bijna onmiddellijk kunt gebruiken. De definitieve inschrijving duurt 3-4 weken, vanaf het moment dat wij de benodigde documenten ontvangen hebben.

Hoeveel kost een Poolse bootregistratie?

De gehele Poolse bootregistratie kost tussen € 475,- en € 675,-. De prijs hangt af van de lengte van de boot.
 • Jachten tot 7.00 meter € 475,-
 • Jachten van 7.00 meter tot 12.00 meter € 575,-
 • Jachten van 12.00 meter tot 24.00 meter € 675,-

Het voorlopig kentekenbewijs is in de prijs inbegrepen!

Welke documenten zijn nodig voor een Poolse bootregistratie?

Tijdens de online registratie procedure voor een Poolse bootregistratie, hebben we de volgende documenten van u nodig:

 1. Het identiteitsbewijs van de eigenaar in het geval van een privépersoon of de bewijsstukken van de identiteit van alle directeuren in het geval van een bedrijf
 2. Eigendomsbewijs / verkoopovereenkomst (factuur, verkoopovereenkomst, aankoopbewijs of notariële verklaring)
 3. Een scan van één van de volgende documenten:
 4. CE certificaat van het jacht
  1. of tonnage certificaat
  2. of builders certificaat
  3. of inspectierapport
  4. of handboek van het jacht
 5. Foto van het motor nummer, rompnummer en CE plaat
 6. CE Design category (A, B, C, D)
 7. In het geval van een voorgaande registratie hebben een doorhalingsbewijs nodig

Let op: Alle documenten moeten in het Engels geschreven zijn. Als de documenten niet in het Engels zijn moet er een vertaling van deze documenten worden overlegd. Dit kan door u, de jachteigenaar of een formele vertaler worden gedaan.

Poolse AIS & MMSI-radiolicentieservice

Indien u ook een AIS & MMSI Radio Licentie inclusief ATIS, MMSI-nummer en een unieke roepnaam nodig heeft, dan kunnen we dat regelen. Dit kan volledig en eenvoudig online aangevraagd worden en kost € 250,-.

Betrouwbaar bedrijf met geverifieerde referenties

U kunt er van overtuigd zijn dat we een ervaren jachtregistratie bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. We verlenen onze diensten aan klanten van over de hele wereld. Als u ook maar enige twijfel heeft, leest u dan alstublieft de feedback die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. U kunt hun persoonlijke ervaringen met ons bedrijf lezen onder aan deze ‘page’ (door Trustpilot geverifieerde referenties).

Wat andere klanten vinden van onze dienstverlening