Poolse bootregistratie is voor het leven

Inclusief voorlopige registratie binnen slechts 1 werkdag zonder extra kosten!

Bedankt voor uw interesse in een Poolse jachtregistratie. We bieden het nu aan voor de laagste prijs op de markt. Profiteer van het voordeel dat je de Poolse jachtregistratie direct (binnen 1 werkdag) kunt gebruiken in de vorm van een tijdelijk registratiebewijs, totdat je definitieve registratiebewijs klaar is. Het is de populairste en goedkoopste registratie voor boten met een lengte tot 24 meter. Als je je boot, jacht of jetski in Polen registreert, ben je verzekerd van een levenslange registratie. Polen is lid van de EU en dat maakt een Poolse jachtregistratie erg aantrekkelijk voor pleziervaartuigen, operators, charters en particuliere jachteigenaren.

Ook beschikbaar voor commerciële jachteigenaren

Wist je dat de Poolse bootregistratie ook beschikbaar is voor commerciële jachten en voor dezelfde prijs als een plezierbootregistratie? Voor particuliere jachteigenaren is een keuring nooit nodig, wat ook een groot voordeel is en u veel geld bespaart.

We verzorgen ook bootregistraties, geregistreerd onder andere nationaliteiten. Zoals de zeer gerespecteerde Nederlandse Worldwide Registration (Nederlandse vlag) en de UK part 1 Registration (Britse vlag). Je kunt bootregistraties vergelijken om te zien welke bootregistratie het beste bij je past.

Voordelen van een Poolse bootregistratie

 • Levenslang geldig!
 • Geen EU-paspoort nodig
 • Inclusief voorlopige registratie binnen 1 werkdag
 • Laagste prijs op de markt – 395 euro – Voor alle jachtlengtes
 • Geen vernieuwing nodig
 • Geen registratieonderzoek nodig voor jachten tot 15 meter lang
 • Paris MoU Grey Listed
 • Aanvaard in elk land ter wereld
 • Officiële registratie Poolse EU-vlag
 • Mogelijk voor alle nationaliteiten
 • Snel registratieproces
 • Beschikbaar voor commerciële jachten
Bootregistraties ook voor niet-Europese burgers

Hoe werkt het?

Heb je een Poolse bootregistratie nodig? BlueWater Registration Services bedient klanten van over de hele wereld. Onze registratieservice omvat de hele registratie in het Engels. Je hoeft alleen maar een paar stappen te volgen in ons online registratieproces. Wanneer we de vereiste documenten hebben ontvangen, zullen we je informatie doorsturen om de Poolse bootregistratie aan te vragen. Na voltooiing krijg je je bootregistratie per nachtkoerier opgestuurd.

Online registratie

U kunt uw jachtregistratie eenvoudig online aanvragen. In de onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe dit werkt. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Online registratieportaal‘.

Directe registratie voor EU- en niet-EU-pashouders

Sinds 2021 kan de Poolse bootregistratie wereldwijd direct worden geregistreerd voor iedereen met een geldig paspoort. Dit betekent dat ook niet-EU paspoorthouders een Poolse bootregistratie direct op hun eigen naam kunnen krijgen. Het grote voordeel zijn lagere initiële kosten, lagere jaarlijkse kosten en een snellere levertijd dan voorheen. Lees er alles over in onze blog Poolse bootregistratie beschikbaar voor iedereen met een geldig paspoort.

Vereiste documenten bootregistratie

Hoe lang duurt het om een Poolse bootregistratie te krijgen?

Het voordeel van de Poolse bootregistratie is dat je binnen één (1) werkdag een tijdelijke registratie ontvangt totdat de definitieve registratie is voltooid. Dit betekent dat u de Poolse bootregistratie bijna direct kunt gebruiken. De definitieve registratie neemt twee (2) weken in beslag, vanaf het moment dat je ons de gevraagde originele documenten hebt verstrekt.

Wij bieden je de laagste prijs op de markt!

De volledige Poolse jachtregistratie kost slechts 395 euro. Ongeacht de lengte van je jacht!

*Het voorlopige kentekenbewijs is bij de prijs inbegrepen!

Welke documenten zijn nodig voor een Poolse bootregistratie?

Tijdens het online registratieproces voor een Poolse bootregistratie hebben we de volgende documenten nodig:

 • Scan van het paspoort of ID-kaart van de eigenaar/directeur
 • Als het jacht eigendom is van een bedrijf hebben we de bedrijfsdocumenten nodig (niet ouder dan 1 jaar)
 • Scan van de koopovereenkomst / koopovereenkomst / factuur
 • Afbeelding van het CE-ontwerpcategorieplaatje, indien van toepassing
 • Foto van het rompnummer, indien van toepassing
 • Foto van de motorplaat
 • Voor vaartuigen met een lengte van meer dan 15 meter is de CE-verklaring van conformiteit

Als je jacht langer is dan 15 meter, is het verplicht om het te laten inspecteren door het Poolse inspectoraat om een veiligheidscertificaat te krijgen. De kosten voor de inspectie zijn niet inbegrepen in onze offerte en moeten apart worden aangevraagd.

De contactgegevens van het Poolse inspectoraat vind je hier: prs.pl/en/contact/worldwide-branch-offices-and-representatives

Bill of Sale Generator-tool

We hebben een gratis Bill of Sale Generator-tool beschikbaar. Deze tool helpt u bij het maken van een nieuwe Bill of Sale voor uw jacht. Na het invullen van de gegevens kunt u deze indienen. Wij controleren dan kosteloos alle verstrekte gegevens. Na goedkeuring maken we de nieuwe factuur en laten we u weten hoe u deze kunt downloaden.

Boot Registratie Polen

Poolse AIS & MMSI radiolicentieservice

Als je ook een AIS & MMSI radiolicentie nodig hebt, inclusief ATIS, MMSI-nummer en roepnaam, dan kunnen we dit zonder problemen voor je verzorgen. De kosten hiervoor bedragen € 250,- en kunnen eenvoudig en volledig online worden aangevraagd.

Betrouwbaar bedrijf met geverifieerde referenties

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. Onderaan deze pagina kun je hun persoonlijke ervaringen met ons bedrijf lezen (geverifieerde referenties door Trustpilot).

Wat klanten van onze diensten vinden