Over ons

Registreert u uw zeil- of motorjacht bij BlueWater Registration Services, dan registreert u uw jacht bij de Europese marktleider voor scheepsregistraties. Voor u betekent dit dat u in zee gaat met een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Duizenden trotse eigenaren van zeil- en motorjachten gingen u voor en met volle tevredenheid!

Waarom u er goed aan doet om voor BlueWater Registration Services te kiezen:

  • Wij werken snel en efficiënt. De registratie van uw boot is binnen enkele dagen geregeld.
  • We hanteren vaste lage tarieven.
  • Onze Nederlandse en Britse scheepsregistraties zijn beschikbaar voor voor scheepseigenaren zonder EU paspoort.
  • Wij bieden uitmuntende service. U kunt ons 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereiken!
  • BlueWater Registration Services is de enige welke de wettelijk verplichte schriftelijke en ondertekende domicilie aanbiedt aan haar klanten. Zonder extra bijkomende kosten!

De voordelen van onze scheepsregistraties

Registreer uw zeil- of motorjacht onder ’s werelds meest prestigieuze vlaggen, de Nederlandse of Britse vlag.

Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn populair voor scheepsregistraties. Een jachtregistratie in Nederland of het Verenigd Koninkrijk is goedkoop. Daarnaast staan deze landen wereldwijd bekend als landen met zeer weinig bureaucratie.

Wet- en regelgeving is deze landen veel minder streng dan in andere EU-landen. Dit betekent voor u een vlotte afhandeling van uw aanvraag zonder complicerende regelgeving. Zo gelden er geen beperkingen van het vaargebied in Europa. Ook indien u op zee vaart!

Wat klanten over ons zeggen