Iers bedrijf opzetten

Op verzoek kunnen we voor u een Ierse BV opzetten om te gebruiken als een holding voor uw boot of jacht. Vanwege de Brexit is Ierland het goedkoopste en geschiktste land geworden om een BV op te zetten, die gebruikt kan worden voor de registratie van uw boot.

We zullen een “slapende” onderneming voor u opzetten voor de registratie van uw jacht. Een slapende onderneming is een rustend bedrijf dat geen commerciële of economische activiteiten heeft. Hierdoor heeft het zeer beperkte formele verplichtingen.

Als u een goedkoper alternatief wilt, kunnen we tot het einde van dit jaar de Britse BV voor u opzetten (tot het einde van 2020, vanwege de Brexit).

Voordelen van een Ierse BV

 • Geschikt voor alle Europese bootregistraties
 • Uw bedrijf wordt binnen 2 dagen opgezet
 • Betaalbare jaarlijkse kosten
 • Het bedrijf is niet actief, waardoor u minimale verplichtingen heeft
 • U bent de enige begunstigde van het bedrijf
 • BlueWater Registration Services verzorgt al het benodigde papierwerk zoals de jaarlijks vereiste belastingaangifte

Boat registrations for non European citizens too

Hoe werkt het?

Heeft u een Ierse BV nodig, omdat u geen Europees paspoort bezit en een registratie in één van de EU-landen wilt? BlueWater Registration Services verleent haar diensten aan klanten van over de hele wereld. Onze registratie service handelt de gehele registratie in het Engels af. U hoeft slechts een paar eenvoudige stappen in onze online registratieprocedure te volgen. Als we de benodigde documenten hebben ontvangen, sturen we uw informatie door naar de autoriteiten en richten wij uw Ierse BV binnen 2 dagen op. Na de voltooiing wordt de registratie-informatie u via een Express-verzending toegestuurd.

Ik beschik niet over een Europees paspoort

Als u een Ierse BV wilt zonder dat u een Europees paspoort heeft, dan zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Wij dragen een inwoner uit de EU voor als directeur, dit wordt geregeld via onze Ierse partneronderneming. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
 • U draagt een familielid, vriend of kennis met een EU paspoort voor als directeur. Hiervoor worden geen extra kosten rekening in rekening gebracht.

Alle verplichtingen met betrekking tot het invullen van documenten en het ervoor zorgen dat uw onderneming als betrouwbaar bekend staat, wordt voor u geregeld. Het is natuurlijk ook toegestaan om hier zelf zorg voor te dragen. U kunt hiervoor kiezen tijdens de online registratieprocedure.

Ik beschik over een Europees paspoort

Als u over een Europees paspoort beschikt kunt u zelf optreden als directeur of kunt u een EU/EEA inwoner naar eigen keuze voordragen als directeur.

Required documents boat registration

Hoeveel kost een Ierse BV?

Beschikkend over een EU/EEA paspoort

Als de eigenaar van het jacht beschikt over een EU/EEA paspoort en zelf kan optreden als de directeur/aandeelhouder of een inwoner van de EU/EEA kan voordragen als directeur, dan bedragen de registratiekosten € 750,-. De jaarlijkse kosten bedragen € 850,-.

Niet beschikkend over een EU/EEA paspoort

In dit geval zal onze plaatselijke Ierse partner een inwoner uit de EU voordragen als directeur van uw onderneming, van welke u 100% aandeelhouder zult zijn. Deze service vereist meer papierwerk, verantwoordelijkheid en tijd. De registratiekosten bedragen € 1350,- en de jaarlijkse kosten bedragen € 1450,- euro.

Deze prijzen zijn inclusief:

 

 • Het verwerken van uw verzoek
 • Het opzetten van de Ierse BV en alle bijbehorende kosten
 • Correspondentie met de Ierse autoriteiten
 • Registratie documenten
 • Ierse belastingen en toeslagen
 • Huidige en toekomstige ondernemingstoeslagen
 • Verplicht Iers adres en representatie
 • Verzendkosten via courier

Welke documenten zijn er nodig voor een Ierse BV?

Tijdens de online registratie van een Britse BV hebben wij de volgende documenten van u nodig:

 1. Identificatiebewijs van alle aandeelhouders
 2. Bewijsstukken van de adressen van alle aandeelhouders
 3. Identificatiebewijs van alle directeuren
 4. Bewijsstukken van de adressen van alle directeuren

Let op: Alle documenten moeten in het Engels geschreven zijn. Als de documenten niet in het Engels zijn moet er in een vertaling van deze documenten worden voorzien. Dit kan door u, de jachteigenaar of een formele vertaler worden gedaan.

Betrouwbaar bedrijf met geverifieerde referenties

Wij zijn een ervaren bedrijf, gespecialiseerd in bootregistraties en doen dit al meer dan 10 jaar. Wij helpen mensen over de hele wereld. Als u nog zo uw twijfels heeft, verzoeken wij u om onze reviews van tevreden klanten over de hele wereld te lezen. U kunt hun eigen ervaringen met ons bedrijf onderaan deze pagina lezen (geverifieerde referenties door TrustPilot).

Wat andere klanten vinden van onze dienstverlening