Ierse BV

Nu Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt, vragen mensen zich af wat de meest aantrekkelijke, veilige en beste plek in de EU is en waar binnen enkele dagen een holding kan worden opgezet. Het antwoord is Ierland en wij kunnen, op verzoek, een Ierse BV voor u opzetten.

Dit is de meest eenvoudige en goedkoopste manier voor jachteigenaren uit zowel de EU als daarbuiten, om hun jacht in de Europese Unie geregistreerd te krijgen.

Kort gezegd komt het erop neer dat wij een Ierse BV zullen opzetten met als enige doel om zo uw jacht te registreren.

Er zullen geen economische activiteiten plaatsvinden waardoor de administratieve verplichtingen beperkt blijven.

Het is verplicht om eens per jaar een belastingverklaring in te dienen, maar dat wordt door onze partner in Ierland voor u verzorgd. U hoeft zich dus zelf nergens druk over te maken.

Om in Ierland een BV op te kunnen zetten, dient één van de directeuren een inwoner van de EU/EEA te zijn. Afhankelijk van de omstandigheden kan de jachteigenaar zelf optreden als directeur, wanneer deze woonachtig in de EU/EEA is, of een persoon de EU aanwijzen. Deze persoon kan ook worden voorgedragen door onze partner in Ierland.

Optie 1.

De eigenaar van het jacht beschikt over een EU/EEA paspoort en zal zelf optreden als de directeur/aandeelhouder of zal een inwoner van de EU/EEA voordragen als directeur

Opstartkosten: 750,00 euro
Jaarlijkse kosten: 850,00 euro

Optie 2.

De jachteigenaar zal de aandeelhouder zijn maar zal een inwoner uit de EU, die wordt voorgedragen door de Ierse partner, aanwijzen als directeur.

Opstartkosten: 1350,00 euro
Jaarlijkse kosten: 1450,00 euro