St. Kitts & Nevis internationale jachtregistratie

De St. Kitts & Nevis International Ship Registry is een zeer efficiënte jachtregistratie en staat ook bekend als SKANReg. De SKANReg is een internationaal geldige jachtregistratie sinds 2005. Het is wereldwijd geldig en is beschikbaar voor plezierjachten, bareboat charter, bemande charter en schepen in eigendom en constructie. En het beste van alles: de jachtregistratieprocedure duurt slechts 1 dag!

De twee eilanden Saint Kitts (of Saint Christopher) en Nevis vormen een federale staat in de Caribische Zee. Je vindt ze ongeveer 2000 kilometer ten zuidoosten van Miami – Florida.

Jachtregistratie klaar in 1 dag

Het belangrijkste voordeel van de St. Kitts & Nevis International Ship Registry is de snelle en efficiënte registratieprocedure. Het duurt slechts 1 dag om te voltooien. Door dit razendsnelle registratieproces kunt u er direct gebruik van maken. Het enige wat u hoeft te doen is uw jacht registreren via ons online portaal. Wij regelen de rest voor u.

Hoe registreer ik mijn boot online?

Het registreren van uw boot is eenvoudig met ons gebruiksvriendelijke online portaal. U hoeft alleen maar in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kunt u de benodigde documenten voor de St. Kitts & Nevis jachtregistratie uploaden. Binnen één dag regelen wij uw dossier volledig en vragen wij uw St. Kitts & Nevis International Ship Registry aan. Na 24 uur is het klaar voor gebruik.

Bekijk deze video en zie hoe u eenvoudig online uw jachtregistratie kunt aanvragen:

St. Kitts & Nevis is een internationaal geaccepteerde vlag

Het St. Kitts & Nevis International Ship Registry is in overeenstemming met de Merchant Shipping Act en de IMO-regelgeving. De SKANreg is een internationaal geaccepteerde vlag die beschikbaar is voor alle nationaliteiten. Dit betekent dat er geen nationaliteitsbeperkingen zijn voor de eigenaar en de bemanning van het jacht.

Voordelen van de St. Kitts & Nevis jachtregistratie

 • Klaar voor gebruik in 1 dag
 • Lage jaarlijkse kosten
 • Wereldwijd geldig
 • Volledige online procedure
 • Beschikbaar voor rompbevrachting
 • Gebaseerd op Engels recht
 • Snel online registratieproces
 • Beschikbaar voor alle nationaliteiten
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Erkend door de IMO

Wat kost een jachtregistratie in St. Kitts & Nevis?

De kosten van een jachtregistratie in St. Kitts & Nevis zijn afhankelijk van de lengte van uw boot:

 • € 1300 voor jachten tot 16 meter
 • € 1500 voor jachten van 16 tot 24 meter

(Prijzen excl. 21% BTW)

De jaarlijkse vergoeding van de St. Kitts & Nevis International Ship Registry is slechts € 250, ongeacht de lengte van uw jacht.

Welke documenten moet ik uploaden?

Om uw jacht met succes te registreren onder de vlag van St. Kitts & Nevis, moet u de volgende documenten in het Engels uploaden naar ons online portaal:

 1. Paspoort of ID-kaart van de eigenaar
 2. In het geval van een bedrijfseigenaar hebben we ook de documenten van het bedrijf en ID-documenten van de directeur nodig
 3. Een ondertekende volmacht (wij verstrekken)
 4. Bill of Sale of Builders Certificate
 5. Bewijs van verwijdering van het vorige register (indien van toepassing)
 6. Huidig ​​jachtregistratiecertificaat (indien van toepassing)
 7. CE-certificaat of meetbrief of onderzoeksrapport
 8. Verzekeringspolis

Na het uploaden van deze documenten verzorgen wij de verdere aanmeldingsprocedure. Binnen 1 dag ontvangt u uw St. Kitts & Nevis jachtregistratie in uw account. Alles goed en klaar om te gaan!

Over BlueWater Registration Services

BlueWater Registration Services heeft meer dan 15 jaar ervaring in de jachtregistratiebranche. Wij zijn Europees marktleider op het gebied van bootregistratiediensten. En wist u dat u ons 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kunt bereiken? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de St. Kitts & Nevis International Ship Registry.