Brits bedrijf opzetten

Op verzoek kunnen wij een Britse BV voor u regelen. Dit is de meest eenvoudige manier voor NIET EU-jachteigenaren om hun jacht te laten registreren in de Europese Unie.

In principe regelen wij voor u een “slapende” onderneming met het oog op jachtregistratie. Een slapende onderneming is een rustend bedrijf dat helemaal geen commerciële of economische activiteiten heeft. Het heeft geen belastingnummer en geen bankrekening. Hierdoor heeft het zeer beperkte formele verplichtingen.

Vanwege Brexit kunnen we tot het einde van dit jaar, 2020, een Britse BV voor u regelen. Op dit moment is er geen specifieke informatie beschikbaar over aanstaande belastingen en mogelijkheden voor 2021 en daarna. Daarom raden we jachteigenaren aan om in plaats daarvan gebruik te maken van een Iers bedrijf om klaar te zijn voor de toekomst.

Voordelen van een Britse BV

 • Geschikt voor een UK Part 1 registratie of elke door ons aangeboden jachtregistratie
 • Uw bedrijf wordt binnen 2 dagen opgezet
 • Lage jaarlijkse kosten
 • Het bedrijf is niet actief, dit betekent geen verplichtingen
 • U bent de enige eigenaar en directeur van de “slapende” Britse BV
 • BlueWater Registration Services verzorgt al het papierwerk en het indienen ervan voor u

Boat registrations for non European citizens too

Hoe werkt het?

Heeft u een Britse BV nodig omdat u geen Europees paspoort bezit en een registratie in één van de EU-landen wilt? BlueWater Registration Services verleent haar diensten aan klanten van over de hele wereld. Onze registratie service handelt de gehele registratie in het Engels af. U hoeft slechts een paar eenvoudige stappen in ons online registratie procedure te volgen. Als we de benodigde documenten hebben ontvangen, sturen we uw informatie door naar de autoriteiten en zetten we uw Britse BV binnen 2 dagen op. Na de voltooiing ontvangt u via email alle bedrijfsdocumenten digitaal van ons.

Hoelang duurt het om een Britse BV te verkrijgen?

Het opzetten van een Britse BV kost 2 dagen. De bedrijfsdocumenten worden u direct via email gestuurd!

Hoeveel kost een Britse BV?

De kosten voor opzetten van een Britse BV zijn € 350,-. De jaarlijkse kosten voor het onderhoud van het bedrijf en het verplichte Britse adres en representatie bedragen € 275,-.

Getoonde prijzen zijn inclusief al onze diensten zoals:

 • Het verwerken van uw verzoek
 • Het opzetten van de Britse BV en alle bijkomende kosten
 • Correspondentie met de Britse autoriteiten
 • Registratie documenten
 • Britse belastingen en toeslagen
 • Verplichte Britse adres en representatie

Required documents boat registration

Welke documenten zijn er nodig voor een Britse BV?

Tijdens de online registratie van een Britse BV hebben we de volgende documenten van u nodig:

 1. Identiteitsbewijs van alle aandeelhouders
 2. Bewijsstukken van de adressen van alle aandeelhouders
 3. Identiteitsbewijs van alle directeuren
 4. Bewijsstukken van de adressen van alle directeuren

Let op: Alle documenten moeten in het Engels geschreven zijn. Als de documenten niet in het Engels zijn moet er in een vertaling van deze documenten worden voorzien. Dit kan door u, de jachteigenaar of een formele vertaler worden gedaan.

Betrouwbaar bedrijf met geverifieerde referenties

U kunt er van overtuigd zijn dat we een ervaren jachtregistratie bedrijf zijn met meer dan 10 jaar ervaring. We verlenen onze diensten aan klanten van over de hele wereld. Als u ook maar enige twijfel heeft, leest u dan alstublieft de feedback die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. U kunt hun persoonlijke ervaringen met ons bedrijf lezen onder aan deze ‘page’ (door Trustpilot geverifieerde referenties).

Wat andere klanten vinden van onze dienstverlening