Poolse jachtregistratie beschikbaar voor iedereen met een geldig paspoort

Polish yacht registration available for anyone with a valid passport

Geweldig nieuws! Sinds 2021 mogen houders van een niet-EU-paspoort de Poolse jachtregistratie rechtstreeks op hun eigen naam registreren. Deze levenslange registratie was alleen beschikbaar als de eigenaar zich in de EU bevond. Voor mensen buiten de EU betekende dit dat er binnen de EU een bedrijf moest worden opgericht. Dit bracht extra kosten en veel extra werk met zich mee. Dit is niet langer nodig, want deze populaire jachtregistratie is nu beschikbaar voor iedereen in de wereld met een jacht tot 24 meter.

Dit is een enorm pluspunt omdat het nu eenvoudiger en goedkoper is om je jacht, boot of jetski in Polen te registreren als je geen Europees paspoort hebt.

Nieuwe situatie Poolse jachtregistratie

Sinds de nieuwe situatie kunnen we uw Poolse jachtregistratie sneller leveren, tegen lagere initiële en jaarlijkse kosten. Dit maakt de Poolse registratie van jachten nog voordeliger dan het al was.

Oude situatie

Voordat de beperking van het EU-paspoort werd opgeheven, moesten we een slapend bedrijf in de EU opzetten voor houders van een niet-EU-paspoort, zodat het eigendom van het jacht binnen de EU bleef. Kosten voor administratie, het opzetten van de slapende vennootschap en jaarlijkse kosten waren nodig om een Poolse jachtregistratie mogelijk te maken.

Groot voordeel voor klanten over de hele wereld

Profiteer nu van deze verandering en registreer je boot, jacht of jetski bij BlueWater Registration Services. Wij zijn een ervaren jachtregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Met behulp van ons online registratieportaal heeft u de volledige controle over het indienen van een aanvraag voor registratie van een Pools jacht.

30 april 2024