Yachting in de winter

Yachting in winter season

Met de koudere seizoenen hier is zeilen meestal niet zo spannend als in de zomer. Als je op zoek bent naar de meest perfecte wintervakantie, lees dan verder. We hebben de mooiste en zonnigste plekken om te zeilen voor je uitgezocht, zelfs in de winter.

Seychellen

Seychellen

Vlak voor de Oost-Afrikaanse kust ligt een afgelegen verzameling van meer dan 115 eilanden die bekend staan als de Seychellen. De Seychellen staan bekend om hun prachtige stranden en diversiteit. Er is een grote verscheidenheid van kleine afgelegen baaien tot lange stranden met uitgestrekte zandstranden waar je een scala aan activiteiten en faciliteiten kunt vinden. De eilanden van de Seychellen zijn geweldige winterbestemmingen waar je warmte vindt en toch van je privacy kunt genieten, omdat het er niet echt overvol is. De beste tijd voor een bezoek is tussen februari en april.

Saint Lucia

Saint Lucia

Het tropische St. Lucia ligt tussen de Caribische eilanden Martinique en St. Vincent. St. Lucia is een absoluut paradijs voor iedereen die op zoek is naar avontuur of een romantisch uitje, want het is een van de populairste huwelijksreisbestemmingen. St. Lucia heeft vulkanische pieken, prachtige botanische tuinen en het beroemde Pigeon Island. Pigeon Island is beroemd omdat het tijdens het koloniale tijdperk werd gebruikt als schietbaan en het is een zeer populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Met zijn uitgestrekte stranden en heldere ondiepe water is het een perfect gebied om te surfen, duiken, walvissen te kijken en te ontspannen. St. Lucia staat ook bekend om zijn gevierde nachtleven. Van straatfeesten tot strandfeesten, er zijn geen grenzen aan het nachtelijke entertainment op het eiland. De beste tijd om St. Lucia te bezoeken is tussen december en maart.

Kaapverdië

Kaapverdië

Kaapverdië, ook bekend als Cabo Verde, is een verzameling tropische eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan. Elk eiland biedt een scala aan activiteiten, of je nu houdt van wandelen, zonnebaden op de meest ongelofelijke stranden of het verkennen van unieke kusten, Kaapverdië is the place to be. Een andere reden om Kaapverdië te bezoeken, al dan niet in het winterseizoen, kan de bijzondere antropologische geschiedenis zijn. In tegenstelling tot de meeste eilanden was Kaapverdië onbewoond tot het kolonialisme het een bevolking gaf. De beste tijd om Kaapverdië te bezoeken is het hele jaar door warm en zonnig, dus het is een geweldige plek om te ontsnappen aan het wintertoerisme van andere populaire winterbestemmingen. De beste tijd om Kaapverdië te bezoeken is tussen januari en februari.

Malediven

Malediven

De Malediven is een prachtige zonovergoten strandbestemming met een weer dat het hele jaar door geschikt is voor een reis. Met 1200 eilanden op de Malediven is het niet extreem moeilijk om een mooi verlaten eiland te vinden om even weg te zijn van de andere toeristen, of om een pauze te nemen van alle activiteiten die de Malediven te bieden hebben. Enkele populaire activiteiten op de Malediven zijn:

  • Ontdek scheepswrakken en onderwatergrotten
  • Duiken met walvishaaien
  • Duiken in een onderzeeër (voor als je geen zin hebt om een duikpak aan te trekken)
  • Vliegen met een watervliegtuig
  • Babyhaaien voeren

Dat is slechts een kleine selectie van suggesties over hoe je je tijd op de Malediven kunt doorbrengen! De beste tijd om de Malediven te bezoeken is tussen november en april, omdat er in dit seizoen bijna geen regen valt.

Cuba

Cuba

Cuba zou het grootste Caribische eiland zijn en gelegen tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan, is het de perfecte plek om naartoe te gaan. Van jadegroene watervallen, historische duikplekken tot perfecte stranden, Cuba heeft het allemaal. Bij een bezoek aan Cuba raden we je aan om:

  • Bezoek Baracoa, een van de mooiste gebieden op het eiland
  • Bezoek Remedios tijdens Parrandas
  • Duik in het koele kristalheldere water van El Nicho
  • Snorkelen met tropische vissen

Cuba heeft het hele jaar door een warm klimaat met een constante wind, dus je kunt Cuba bezoeken wanneer je maar wilt. Als je naar Cuba wilt voor de Parrandas-festiviteiten, moet je in december gaan.

Tenerife

Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en heeft veel te bieden. Met zijn prachtige vulkanische archipel en bruisende kustplaatsen is het een van de beste winterzonbestemmingen ooit. Als je naar de hoogste top van heel Spanje wilt of als je wilt wandelen door koloniale dorpjes en afgelegen stranden, dan is Tenerife perfect voor jou. Een paar activiteiten die we aanraden tijdens een bezoek aan Tenerife in de winter zijn:

  • Naar de top van de berg Teide (je kunt met de kabelbaan gaan)
  • Op bezoek in de ‘ongelukkigste stad’ Garachico
  • De architectuur van La Laguna bewonderen
  • Een bezoek aan de Anaga Mountains (een van de meest ongelooflijke uitzichten ooit)
  • Wandelen door het nationale park Corona Forestal

Eén ding dat we ook aanraden bij een bezoek aan Tenerife: eten naar hartenlust. De alternatieve Spaanse keuken van Tenerife stelt zeker niet teleur. De beste tijd om Tenerife te bezoeken is tussen december en maart.

Martinique

Martinique

Martinique, officieel een regio van Frankrijk, is verfijnd, glamoureus en de stranden zijn onovertroffen. Er zijn veel redenen om Martinique te bezoeken: je kunt watervallen achtervolgen, geweldige stranden verkennen, een festival bijwonen en snorkelen, allemaal op dezelfde dag. Breng zeker een bezoek aan Le Marin, een van onze favoriete plekken. Het kristalheldere water van Martinique biedt je de mogelijkheid om je favoriete watersportactiviteiten te beoefenen of een nieuwe uit te proberen. Martinique heeft schitterende koraalriffen, regenboogkleurige vissen en veel oude scheepswrakken om te ontdekken. Voor veel toeristen is duiken de belangrijkste reden om naar Martinique te komen. De beste tijd om Martinique te bezoeken is tussen december en april.

Over BlueWater Registratiediensten

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Kijk eens naar verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

25 april 2024