Nieuwe registratie: Registratie Panama-jacht

New Registration: Panama Yacht Registration

We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we een nieuwe bootregistratie aanbieden: de Panama Yacht Registration! Deze registratie is een van de meest voorkomende bootregistraties en heeft veel voordelen! Lees deze blog om alles te weten te komen over onze nieuwe Panama Yacht Registration.

De Panama Jachtregistratie

De Panama Yacht Registration is een van de populairste en meest voorkomende bootregistraties. Panama is vooral bekend vanwege het Panamakanaal, een belangrijke scheepvaartverbinding tussen de Atlantische en Stille Oceaan. Panama biedt eenvoudige toegang tot bootregistraties met lage registratiekosten in vergelijking met andere bootregistraties. Natuurlijk zijn er meer grote voordelen aan deze bootregistratie, maar dit is de meest voorkomende reden om de Panama bootregistratie te verkrijgen.

De Panama Jachtregistratie

Voordelen van de Panama Jachtregistratie

Enkele van de grootste voordelen van het registreren van uw jacht onder de Panama Yacht Registrations zijn:

  • Lage (jaarlijkse) kosten
  • Snelle registratie
  • Mogelijk voor alle nationaliteiten
  • U hoeft geen btw te betalen als u een jacht koopt
  • De registratie is ook geschikt voor eigenaren van commerciële jachten
  • Je hoeft geen btw te betalen over de lonen van bemanningsleden
  • Geen jachtinspectie vereist voor jachten jonger dan 20 jaar
  • De registratie is wereldwijd geldig
  • De registratie is 2 jaar geldig

Een ander groot voordeel van de Panama Yacht Registration is dat je geen Europees paspoort nodig hebt om je te registreren! We behandelen het registratieproces in het Engels, zodat je je vanuit de hele wereld kunt registreren. De online registratie is eenvoudig en bestaat uit slechts een paar stappen. We hebben wat documenten nodig en dan sturen we je de bootregistratie per koerier. Op deze manier ontvang je je Panama bootregistratie binnen 2 werkdagen, zodat je er vrijwel direct gebruik van kunt maken!

Het registratieproces

Het registratieproces

U kunt de Panama Yacht Registration online aanvragen via ons online registratieportaal. Je kunt hier je bestelling plaatsen en de vereiste documenten voor de bootregistratie van je keuze uploaden. Deze documenten moeten in het Engels worden ingediend. Je vraagt je misschien af welke documenten nodig zijn voor deze bootregistratie, die verschillen voor eigenaren van plezierboten en eigenaren van commerciële boten. Een groot pluspunt voor het registratieproces is dat er geen jachtinspecties nodig zijn voor privéjachten tot de leeftijd van 20 jaar, waar de meeste jachtregistraties wel een inspectie vereisen.

Vereiste documenten

Vereiste documenten

Tijdens de online registratieprocedure voor een Panamese bootregistratie hebben we een aantal documenten van je nodig. Welke documenten dit precies zijn, kun je lezen op onze pagina ‘Panamabootregistratie’.

Over BlueWater Registratiediensten

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Kijk naar verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders. Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

27 april 2024