Griekse handelsjachtregistratie

Greek commercial yacht registration

Als je een jacht commercieel gebruikt, kan een Griekse registratie van een commercieel jacht de juiste keuze zijn. Heb je een jacht dat je wilt gebruiken voor commerciële doeleinden? Dan is het heel belangrijk om de juiste beslissing te nemen voor een land dat voldoet aan de eisen van je behoeften.

Er zijn verschillende landen die een jachtregistratie aanbieden. Allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Je moet er zeker van zijn dat je de jachtregistratie kiest die voor jou persoonlijk het voordeligst is.

Naast de Griekse registratie van commerciële jachten zijn er verschillende andere opties voor bootregistratie. In deze blog lees je alle informatie die je moet weten over de registratie van Griekenland.

Griekse handelsjachtregistratie

  • Een Griekse registratie van commerciële jachten staat commerciële jachten uit de EU en niet-EU toe. Je mag charteren vanuit Griekenland door een fiscaal vertegenwoordiger aan te stellen en je te registreren. Je moet een aanvraag indienen bij het ministerie van Koopvaardij en Egeïsche Zee.
  • Gebruikers van commerciële jachten moeten een verklaring van de haven van inscheping krijgen. Dit moet 48 uur voor vertrek worden gedaan en de charterovereenkomst moet worden ingediend.
  • Mensen hoeven geen Griekse chartervergunning aan te vragen om passagiers aan boord te kunnen nemen en te laten landen in Griekse wateren.
  • Afschaffing van 10% luxebelasting op jachten.
  • EU-jachten moeten een DEPKA hebben en niet-EU-jachten moeten een Transit Log krijgen die ongeveer een jaar geldig is.
  • UBO mag het jacht voor privégebruik gebruiken. Voorwaarde is dat het jacht niet wordt verhuurd aan derden.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

30 april 2024