Voorkom inbeslagname van uw jacht

Prevent confiscation of your yacht

Een jacht hebben is een geweldige luxe. Iets waar je zonder twijfel nooit meer vanaf wilt. Er zijn echter enkele risico’s die ervoor kunnen zorgen dat uw jacht in beslag wordt genomen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom hebben we een unieke oplossing voor je: het Total Privacy Yachting Solution Package(TPYSP). Met dit pakket elimineert u alle risico’s op inbeslagname van uw jacht. Terwijl jij de volledige controle houdt. Laten we eens kijken naar de voordelen van dit pakket.

Behoud uw jacht na een scheiding

Een scheiding is op zich al vervelend genoeg. Je wilt niet ook nog eens het verlies van je jacht. Maar er is een kans dat dit gebeurt als het jacht jouw eigendom is. Als je trouwt, wordt je jacht opgenomen in al je bezittingen. Die zal worden verdeeld tussen jou en je ex-partner door een echtscheiding. Met de TPYSP zorg je ervoor dat jouw jacht jouw bezit is. Dit voorkomt dat je jacht in beslag wordt genomen, omdat jij de enige bent die kan beslissen over de registratie, aankoop en verkoop van het jacht.

Geen gevaar om je jacht te verliezen in geval van faillissement

Je weet nooit hoe dingen gaan in het bedrijfsleven. Er is altijd een risico op faillissement. Het is verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen, ook al hoop je dat het nooit zal gebeuren. Deze unieke oplossing zorgt ervoor dat u uw jacht niet kwijtraakt bij een faillissement of andere financiële problemen.

Vermijd de toerekening aan uw privévermogen voor vermogensbelasting

Vermijd de toerekening aan uw privévermogen voor vermogensbelasting

Met het Total Privacy Yachting Solution Package kunt u veel geld besparen. Net als bij een faillissement wordt uw jacht niet meegeteld als onderdeel van uw privévermogen bij het berekenen van vermogensbelasting. Dit kan je veel geld besparen. Het is zonde om hier geen gebruik van te maken, toch?

Je houdt de volledige controle

Het klinkt misschien alsof u geen controle meer heeft over uw jacht met het Total Privacy Yachting Solution Package. Maar er is niets om je zorgen over te maken! U bent de enige die beslissingen kan nemen over uw jacht. De verandering vindt dus alleen op papier plaats. Je bent niet langer de directe of indirecte eigenaar, maar je behoudt wel de volledige controle. We helpen je graag als je geïnteresseerd bent in het gebruik van TPYSP. Lees meer over het pakket.

Veel voordelen

Om het duidelijk te maken, hebben we alle voordelen van The Total Privacy Yachting Solution Package op een rijtje gezet:

  • Verzekerd van totale privacy tijdens het zeilen
  • U bent de enige die beslissingen kan nemen over de jacht
  • Elimineer alle risico’s op inbeslagname van het jacht in geval van schulden
  • Beschikbaar voor elke nationaliteit of jurisdictie onder een bepaalde vlag
  • Perfecte oplossing in geval van faillissement, schulden, echtscheiding, enz.
  • Vermijd de toerekening aan uw privévermogen voor vermogensbelasting
  • Geen vertrouwen of sideletters
  • Vaste lage prijs
  • Zeer snelle voltooiingsprocedure

Over BlueWater Registratiediensten

Wij zijn een ervaren jachtregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 15 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van jachtregistraties. Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

27 april 2024