Nodig je vrienden uit en ontvang commissie

Invite your friends and receive commission

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar je kunt gemakkelijk geld verdienen terwijl je zeilt. Wanneer u andere vriendelijke jachteigenaren ontmoet, kunt u uw unieke BlueWater Registrations Services link met hen delen. Het is een eenvoudige en veilige manier om meer inkomen te genereren. In deze blog vertellen we je meer over deze unieke kans en hoe het werkt.

Ons online portaal

Om commissie te ontvangen, moet je toegang hebben tot onze gebruiksvriendelijke online portal. Je kunt je hier aanmelden en inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Zodra u bent ingelogd kunt u uw jacht registreren, de benodigde documenten uploaden en anderen uitnodigen om uw commissie te ontvangen. Het is een snel en gemakkelijk proces zonder papierwerk. En goed om te weten: u hoeft geen jacht te registreren om gebruik te kunnen maken van ons doorverwijzingsprogramma.

Hoe kan ik commissie ontvangen met mijn unieke link?

Wanneer je je BlueWater Registrations Services online account hebt opgezet, maken we automatisch je unieke link aan. Je vindt deze link aan de linkerkant van het menu onder “Commissie verdienen”. Kopieer uw link en deel deze met uw vrienden en medejachteigenaren. Als ze hun jacht registreren met jouw unieke link, ontvang jij een hoge commissie. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om meer inkomen te genereren.

Maak de commissie over naar je bankrekening

Wanneer anderen uw link hebben gebruikt om hun jacht te registreren, kunt u de statusupdates zien in uw persoonlijke account onder “Commissies”. Je kunt je verdiende commissie op elk gewenst moment opnemen op je bankrekening. Of gebruik het tegoed om je eigen jachtregistratie aan te vragen.

Bekijk onze video voor meer informatie

In onze YouTube-video leggen we stap voor stap uit hoe je gemakkelijk commissie kunt verdienen via ons platform.

Zijn er vragen?

Als je meer wilt weten over ons online portaal en hoe je commissie kunt verdienen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn een ervaren jachtregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 15 jaar. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen.

27 april 2024