Minimaliseer uw maritieme vennootschapsbelasting met de San Marino Maritime Company

San Marino for EOCD

Op zoek naar de ultieme belastingvoordelen in Europa?

De aantrekkingskracht van de maritieme industrie is onmiskenbaar. De uitgestrekte oceanen, de vrijheid om te verkennen en de mogelijkheid om je eigen koers uit te stippelen maken het tot een uniek en bloeiend zakenmilieu. Maar dat gaat gepaard met ingewikkelde belastingregels, vooral voor bedrijven die in meerdere jurisdicties actief zijn. Er is echter een oplossing voor wie op zoek is, en die ligt in het hart van Europa: San Marino en het biedt je de San Marino Maritime Company voor enorme maritieme belastingbesparingen!

San Marino: Een juweeltje in Europa

San Marino is meer dan alleen de oudste republiek ter wereld. Het getuigt van financiële stabiliteit, biedt een robuust wettelijk kader en – het meest aantrekkelijk voor maritieme bedrijven – uitzonderlijke belastingvoordelen. Dit gaat niet alleen over geld besparen; het gaat over het vinden van een haven waar je bedrijf kan gedijen zonder onnodige lasten.

Waarom een maritiem bedrijf in San Marino uw beste optie is

De San Marino Maritime Company, formeel bekend als de SRL, is op maat gemaakt voor de maritieme industrie met belastingvoordelen die gewoonweg ongeëvenaard zijn.

 1. Verlaagde winstbelasting:
  In de eerste tien jaar van je bedrijf profiteer je van een zeer concurrerend laag belastingtarief van slechts 3,4% op je jaarlijkse winst.
 2. Dividendbelasting:
  Voor particulieren en niet-ingezetenen is de dividendbelasting van 5% nominaal, zodat je de vruchten van je harde werk kunt plukken.
 3. Geen btw:
  Omdat San Marino geen deel uitmaakt van de Europese Unie, profiteer je van de afwezigheid van btw. Dit is vooral ideaal voor mensen die belastingvrij willen investeren in jachten en andere cruciale bedrijfsactiva.
 4. Belastinguitstel:
  In de beginfase van je bedrijf, wanneer de winst laag kan zijn, kun je de winstbelasting tot drie jaar uitstellen.
 5. Vrijstellingen van licentievergoeding:
  Opstartkosten kunnen ontmoedigend zijn, dus profiteer van geen licentiekosten voor de eerste jaren van je bedrijf.
 6. Stimulansen voor investeringen:
  Ontvang belastingverminderingen op inkomsten uit investeringen in kapitaalgoederen of onroerend goed.
 7. Aftrekbare uitgaven:
  De flexibiliteit hebben om bedrijfskosten af te schrijven met minimale beperkingen.
 8. Wereldwijd gerenommeerde jurisdictie:
  De onberispelijke reputatie van San Marino als Europese natie is een zegen voor bedrijven die op zoek zijn naar legitimiteit en betrouwbaarheid.
 9. Goedkeuring OESO:
  De witte lijst van de OESO benadrukt San Marino’s toewijding aan het naleven van internationale best practices.

Naadloze bedrijfsoprichting

Het vooruitzicht om een bedrijf op te richten kan overweldigend lijken. Maar met onze gewaardeerde partners in San Marino, waaronder gespecialiseerde notarissen en accountants, zorgen we voor een snel, naadloos en probleemloos oprichtingsproces.

Hoogtepunten van de formatie

 • Wereldwijde flexibiliteit: Of je nu een individu bent of een bedrijf, ongeacht je nationaliteit of jurisdictie, je bent hier welkom.
 • Plaatselijke directeur niet verplicht: Behoud de controle over uw bedrijf zonder dat u een lokale directeur nodig hebt.
 • Beperkte aansprakelijkheid: Bescherm je persoonlijke bezittingen. Alleen de activa van het bedrijf zijn aansprakelijk voor de schulden.
 • Toegankelijke fondsen: Met een minimaal initieel aandelenkapitaal heb je onmiddellijk toegang tot fondsen voor je bedrijfsactiviteiten.

Operationele benodigdheden

 • De personeelsvereisten zijn minimaal en je kunt je bedrijf overal ter wereld oprichten en zelfs je verplichte San Marino bedrijfsbankrekening openen.

Betaalbare kostenstructuur

We bieden een all-inclusive oprichtingspakket dat een overvloed aan diensten omvat, van notariskosten tot administratieve belastingen. Bovendien zorgt ons jaarlijkse bedrijfsonderhoudspakket ervoor dat je bedrijf jaar na jaar probleemloos blijft werken. En vergeet niet dat alle installatie- en jaarlijkse kosten volledig kunnen worden afgetrokken.

Services met toegevoegde waarde

Naast de basisinrichting bieden we een reeks aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat uw San Marino Maritime Company floreert:

 • Professionele ondersteuning: Haal het meeste uit je voordelen met onze partner administratie- en boekhoudkantoren.
 • Kantoorvereiste: Een zakelijk adres in San Marino is essentieel en wij kunnen dit voor je regelen.
 • Bedrijfsopening op afstand: Als je niet naar San Marino kunt komen, hebben we een oplossing voor je. Een notaris kan namens jou een volmacht opstellen en een gevolmachtigde regelen.
 • San Marino Business Bank Introductie: Omdat een zakenbank in San Marino verplicht is, kunnen we je voorstellen aan een van de toonaangevende zakenbanken van het land.

Neem de volgende stap

Of je de San Marino Maritime Company nu wilt gebruiken als eigenaar voor een jacht dat in San Marino geregistreerd staat of voor een andere maritieme onderneming, wij stemmen onze diensten af op jouw unieke behoeften. Onder welke vlag uw jacht ook geregistreerd staat, wij zorgen voor een naadloze operationele en fiscale integratie.

Ben je klaar om de zeilen bij te zetten op weg naar ongeëvenaarde fiscale efficiëntie en bedrijfsgroei? Duik in de talloze mogelijkheden die op je wachten in San Marino. Neem vandaag nog contact met ons op voor een reis naar voorspoed en succes in de maritieme sector.

Bekijk het San Marino maritieme bedrijf hier: https://www.yachtregistration.company

Een vrijblijvende verzekeringsofferte nodig? https://yacht-insurance-offer.com

25 april 2024